Burn out den Bosch

Agenda, Work, Desk, Office, Reading Glasses, Pause

Elke groep bestaat meestal uit acht tot veertien personen. Om het proces goed te laten werken, omvat het proces meer dan de coachingsessie. Naar alle waarschijnlijkheid zou je aan het einde van de workshop van de week niet verwachten dat je je correcte of andere staat van zijn zou bereiken of behouden, hoewel je zeker een verschil zult merken in je natuurlijke gedrag Burn out.

De workshops vinden meestal plaats op verschillende locaties, meestal over meerdere dagen, van 's morgens tot' s avonds. De locaties stellen je in staat om je ogen te sluiten, stil te worden en te rusten in het proces, maar pas na het sluiten van je ogen mag je verder gaan. Ik ga in meer detail op dit proces in in mijn boek The Spirit Sh Streaming Switch: Finding Freedom Beyond theulum minim writer, toegekend door de NLP Association.

Ik bied huiswerk aan, niet om je gedrag te corrigeren of te verbeteren, maar om verschillende mogelijkheden bloot te leggen en heelheid te vergroten. Dit huiswerk is essentieel omdat het je bevrijdt om verder te gaan dan wat je normaal zou doen. De acts zullen aanstekelijk zijn en als je lacht, verheug je je in een van de meest onschatbare wonderen van het leven; als je plezier hebt in iets heel natuurlijks in zekere zin, sta je er automatisch voor open.

Het idee van geluk is niet bedoeld als een biologisch of psychologisch gebaar, maar eerder als een natuurlijke verbinding met vreugde. We moesten geluk uitvinden als een staat die betrouwbaar genoeg is met stemming. Geluk is de mentale basissensatie die we nodig hebben om alle sensaties en emoties van het leven te ervaren waar we geen directe relatie mee hebben.

Een tijdje enkele van onze meest waardevolle gevoelens verliezen is voldoende om een ​​gevoel van depressie of andere negatieve gevoelens te creëren, maar gelukkig zijn is beseffen hoezeer deze verloren gevoelens een deel van iets zijn en daarna in evenwicht moeten worden gebracht.

Deze natuurlijkste menselijke reactie op tegenspoed, waarvan niemand denkt dat hij die wil ontkennen, is inderdaad de meest waarschijnlijke voorwaarde om in een aanhoudende staat van ongeluk te belanden, net zoals we geen andere keuze hebben dan door de ups en downs van de menselijke ervaring te gaan .

Ben je klaar om gelukkiger te zijn, maar niet per se door geluk maar omdat je het probeert te maken? Dan wil je misschien met mij blijven werken. U kunt mij schrijven om een ​​planning te vragen en een gemakkelijkere manier om contact met u op te nemen. Op deze manier geef ik je meer tijd en gelegenheid om mijn boek, The Spirit Sharding Switch: Finding Freedom Beyond theulum, aan te schaffen. In dit boek vindt u de technieken en de effectieve hulpmiddelen om controle te krijgen over uw huidige stand van zaken, destructieve gewoonten te doorbreken, angst te elimineren en een nieuwe manier van leven te genereren.

Christina mocht niet weten dat haar onvermogen om zijn handen te verlaten haar spoedig het leven zou kosten. Ze probeerde haar gedrag te begrijpen en ontdekte daarbij wat de meeste van haar conflicten in kaart bracht? Onopgeloste conflicten en problemen die niet waren opgelost voordat ze haar man ontmoette. Ze besefte dat ze die handen niet kon verlaten, zelfs als ze het probeerde, omdat ze als een anker waren. Eigenlijk was het makkelijker en veiliger geweest om in haar oude situatie te blijven wonen.

Het is niet altijd gemakkelijk om de levenslei vrij te maken. Het lijkt erop dat we iets onherroepelijks boven onszelf nodig hebben om elkaar daar te ontmoeten. Onopgeloste problemen worden een manier van leven. Het werk omvat erkenning en beheer.

Wanneer je klaar bent om meer het leven te worden dat je wilt hebben, om meer te ervaren van wat goed is, en om jezelf ervan te bevrijden, zul je het ervaren. De ervaring is natuurlijk, ook al is het moeilijk. Maar zoals Mark Twain opmerkte: "Sommige van 's werelds meest briljante momenten zijn beleefd door mensen die niet wisten dat ze in handen waren van een meester."