Crystals and Crystals – The Magic of Gemstones

oorsprong van chocolade - cacao stockfoto's en -beelden

Voor elk ritueel of elke spreuk die je wilt gebruiken, of het nu gaat om het opzettelijk verbranden van iets of het verbranden om iemand te beschermen tegen negatieve energie. Het is absoluut essentieel om te kijken naar de voordelen die de steen of het kristal u in ruil daarvoor kan bieden. Probeer afbeeldingen of woorden of raadsels te bemachtigen die zich hechten aan wat je probeert te bereiken in het ritueel of de spreuk. Het zijn vaak de afbeeldingen en symbolen die je helpen bij je ritueel of spreuk. Als u bijvoorbeeld contact probeert te maken met uw beschermgeest, kunt u foto's maken van het uiteindelijke resultaat. Dit kan jouw foto zijn, of een foto van de kamer die je wilt nabootsen en de objecten die je probeert te maken voor het ritueel. Het kan van alles zijn wat je kiest om het universum in te sturen.

Je hebt ook het voordeel dat je de locaties van de stenen voelt. Alle stenen zijn in een schelp geplaatst om ze te beschermen, en als je een ritueel of spreuk doet, kun je de schelp gewoon overhandigen aan de persoon aan wie je het ritueel of de spreuk uitvoert. Je kunt ook een foto maken van de eigenlijke genezende steen en deze in de schaal plaatsen als een echte weergave van wat je probeert te bereiken.

Het dragen van je edelsteenvrienden kan je helpen om volledig uit te leggen wat je probeert te bereiken tijdens een ritueel of spreuk, omdat deze stenen vaak aan de tovenaars worden gegeven met de details van elk ritueel en elke spreuk die ze moeten uitvoeren.

Wanneer je een ritueel of spreuk op een bepaalde steen uitvoert, word je onderdeel van de manifestatie. Alleen al door naar de steen te kijken of deze aan te raken, ben je op weg om jezelf met de steen te verbinden als onderdeel van de volgorde van het ritueel of de spreuk. Veel sjamanen en medicijnmannen die rituelen en spreuken uitvoeren, werken ook persoonlijk met deze prachtige stenen. Ze kunnen echt helpen om je ritueel of spreuk te personaliseren en het effectiever te maken als je het op de juiste manier uitvoert.

Gebruik kristallen en edelstenen zoals amethist, kristalstructuren zoals het kwartskristal of zandsteen, of kristallen en edelstenen in de kern van je toverstok. Dit zijn vibrerende wonderen en ze helpen om de kracht van de elementen samen te brengen in je ceremonie of ritueel.

Een ander aspect van edelsteenmagie om te vermelden is het gebruik van het athame- of athame-mes. Dit is een rituele dolk die wordt gebruikt om rituelen en spreuken uit te voeren wanneer deze wordt gebruikt als effector van de elementen om de kracht of integriteit van een spreuk te vergroten. Het belangrijkste gebruik van de athame is het verwijderen van negatieve krachten die een negatieve of kwade energie versterken. Dit is een geweldig hulpmiddel om naast een normale athame te hebben, en het is absoluut essentieel voor de ritualist om het te kunnen gebruiken voor grote rituelen of spreuken om de empowerment op een stabiel niveau te houden. Kwaadaardige of negatieve krachten kunnen de potentie van de negatieve energieën vergroten en daardoor ook de potentie van de spreuken of rituelen.

Dat is de basislijst van waar edelstenen voor worden gebruikt; er zijn talloze andere aspecten van edelstenen en kristallen die in latere artikelen uitgebreid worden besproken.

Zoals je kunt zien, kan het gebruik van edelstenen en kristallen voor verschillende rituelen en spreuken hun effectiviteit drastisch vergroten. De goochelaar en de ritualist in het algemeen zullen weten dat edelstenen en kristallen een enorme energie bezitten die echt kan helpen om een ​​gewenst resultaat van een ritueel of spreuk te bewerkstelligen.

De hierboven genoemde principes zijn slechts enkele voorbeelden van hoe je edelstenen en kristallen kunt gebruiken voor verschillende rituelen en spreuken. De mogelijkheden voor edelsteengenezing en magie zijn eindeloos. Het beste is dat u deze oefeningen gratis begint. Hier wordt helemaal niets voor betaald. Je kunt helemaal geen speciale edelsteen kopen. Ze komen ongelooflijk vaak voor en zijn gemakkelijk beschikbaar voor iedereen die denkt dat ze hun hulp nodig hebben. Het enige andere dat wordt betaald, zijn de niet-levensgerelateerde energieën die de edelstenen vrijgeven.