Pregnancy Massage

bijgesneden schot van aziatische zwangere vrouw aanraken van haar buik en onderrug, lijden aan rugpijn. de gezondheid van de zwangerschap, welzijnsconcept - zwangerschao stockfoto's en -beelden

Het eerste trimester van je zwangerschap is absoluut de beste tijd om een ​​zwangerschapsmassage te krijgen. Natuurlijk kun je een professionele masseuse raadplegen, maar je kunt ook gewoon naar je eigen kamer gaan en het proberen. Wat ik bedoel is dat je je hele lichaam kunt masseren, of delen die je dagelijks gebruikt. Het is aan u. Gewoonlijk zijn zwangere vrouwen erg gevoelig (vooral in deze tijd) en dit kan voor hen de mogelijkheid openen om echt dicht bij je te komen en je persoonlijke vragen te stellen. Voordat ze dit doen, is het belangrijk dat ze je eerst vragen. Als je je ongemakkelijk voelt bij het beantwoorden van een vraag die je niet weet, dan is het tijd om een ​​professional te raadplegen. Vrouwen hebben bijna altijd een idee van wat hun moederfiguur is, dus dit is gewoon een kwestie van uitspreken.

Een ander voordeel van zwangerschapsmassage is dat ze kunnen inwerken op hoe je lichaam zich tijdens de zwangerschap voelt. Het is vooral nuttig voor vrouwen die moeite hebben om aan te komen tijdens hun zwangerschap. Het kan erg moeilijk zijn om in deze periode kilo's aan je lichaam toe te voegen en kan ervoor zorgen dat je maag nog zwaarder aanvoelt dan voordat je zwanger was. Massage kan u helpen en het verkrijgen van een gezond lichaam een ​​beetje gemakkelijker maken. Het is een goed idee om massage-oefeningen te proberen om u tijdens uw zwangerschap te helpen.

De manier waarop een zwangere vrouw baat heeft bij een massage is enorm divers. Het helpt vrouwen om met hun ziekte om te gaan door middel van therapeutische massages; het haalt spanning en stress uit het lichaam; het kan zelfs een positief effect hebben op de seksualiteit van vrouwen door vrouwen te helpen een grotere drang te hebben om aan hun seksuele behoeften te voldoen.

Dus, wat heeft massage met jou te maken, of je nu in verwachting bent of niet? Welnu, zwangerschapsmassage is heilzaam vanwege de natuurlijke ontspanning die het met zich meebrengt. Het ontspant de geest en geeft je een moment van rust om bij jezelf te zijn. Het helpt je bewust te zijn van de ongeboren baby in je lichaam en verlicht alle druk en stress die daarmee gepaard gaan. Het belangrijkste is dat het vrouwen helpt hun angst voor pijn in verband met hun zwangerschap te beheersen. Daarom vragen veel zwangere vrouwen hun masseuses om zwangerschapsmassages te doen.

Wat is massage eigenlijk?

Om beter te begrijpen hoe massage u of uw partner ten goede kan komen tijdens de zwangerschap, is het belangrijk om te leren wat massage is, hoe het werkt en waarom het zo effectief is bij het verminderen van zwangerschapsstress.

Massage is een manier om met je lichaam te communiceren. Elke beweging van je handen en lichaam beïnvloedt de balans van je emoties en brengt ze terug naar een positievere afstemming. Bovendien kan massage je helpen om je meer ontspannen en gecentreerd te voelen. Dit is de reden waarom vrouwen met migraine, depressie en andere stressgerelateerde ziekten vaak baat hebben bij reflexologie.

Focus

Tijdens de zwangerschap wordt uw dagelijkse ervaring gedomineerd door uw ongeboren baby. Om er zeker van te zijn dat je goed voor jezelf en je baby zorgt, kunnen massagesessies tijdens je zwangerschap erg nuttig zijn. Het kan verlichting brengen voor uw vermoeide en uitgeputte spieren.

Kom in contact met je baby

Een van de belangrijkste redenen waarom reflexologie zo effectief is in het verminderen van stress bij zwangere vrouwen, is dat aanraking een taal van het lichaam is. Reflexologie is in wezen een vorm van aanrakingstherapie die vrouwen leren, zodat ze zich beter kunnen verbinden met hun innerlijke zelf en lichaam.

Aanraaktherapie is sensibiliserend en geweldig voor vrouwen wier leven drastisch is veranderd als gevolg van zwangerschap. Voor zwangere vrouwen gaat het erom dat je in harmonie bent met je baby. Andere vrouwen zeggen vaak dat ze zich minder ontspannen en in harmonie met hun lichaam voelen wanneer ze hun buik, benen of welk lichaamsdeel dan ook waar ze aan werken, masseren. Het is heerlijk om op deze manier contact te maken met je lichaam.